Civiele techniek

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek heeft veel ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden binnen de civiele techniek.Dit betekent het leveren en aanbrengen van kabels, leidingen rioleringen en wegen/verhardingen. Maar ook het realiseren van bruggen, stuwen en vistrappen behoord tot de werkzaamheden. Diverse projecten hebben tot innovatieve oplossingen en uitvoeringsmethoden geleid. Door in plaats van een probleem een uitdaging te zien worden de beste oplossingen bedacht. Ervaren medewerkers maken de projecten van Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek tot een succes. 

Reeds sinds de jaren 60/70 is Hofmeijer betrokken in de civiele techniek. In de begin jaren puur als grondverzetbedrijf maar de laatste jaren ook steeds vaker in onderaanneming van grotere bouwbedrijven. Door onze jarenlange know how in het vakgebied weten opdrachtgevers ons steeds vaker te vinden. De rolverdeling is aan het veranderen. Steeds vaker is Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek de hoofdaannemer of worden er in een combinatie met andere aannemers projecten uitgevoerd. De slagvaardigheid van ons aannemingsbedrijf wordt in combinatie met ervaren medewerkers door onze opdrachtgevers gewaardeerd.

Daarom is Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek voor veel opdrachtgevers de partij om werkzaamheden aan uit te besteden. Wij kunnen beschikken over een modern machinepark met machinisten en chauffeurs met veel praktijkervaring. Het toepassen van GPS machine ondersteuning wordt hierbij als een groot voordeel ervaren. Mede door de expertise op het ontwerp- en bedrijfsbureau en de projectleiding/uitvoering is er buiten de praktijkkennis ook veel theoretische kennis aanwezig. 

Lees verder
Contactgegevens


Bezoekadres:            Correspondentieadres:

Enkweg 37                Kleine Enkweg 1A

7383 CW Voorst        7383 DB Voorst

Email: info@hofmeijervoorst.nl

Telefoon: 0575-501498 / 502277

Website: www.hofmeijervoorst.nl

 
Bezoekadres:
Enkweg 37
7383 CW Voorst

Correspondentieadres:
Kleine Enkweg 1a
7383 DB Voorst

Telefoon: 0575-501498 / 502277
Website: www.hofmeijervoorst.nl