Grondverzet

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek heeft veel ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden als grondverzetbedrijf. Dit betekent het ontgraven van bouwputten of wegcunetten. Het leveren en aanbrengen van zand en grond maar ook bijvoorbeeld menggranulaat hoort tot de veelgevraagde mogelijkheden. Door het toepassen van GPS machine ondersteuning kan er veel worden bespaard in kosten voor het meten en uitzetten maar ook in het voorkomen en onnodig verzetten van kubieke meters zand en grond. Ervaren medewerkers maken de grondverzet projecten van Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek tot een succes. 

Al reeds in de jaren 60/70 worden er door Hofmeijer veel werkzaamheden uitgevoerd in de bouw en wegenbouwsector. Vaak door het verhuren van bemande grondverzetmachines maar ook steeds vaker worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens een vooraf overeengekomen prijs. Grote (wegen)bouwers maken steeds meer gebruik van onderaannemers. Door Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek worden projecten in (onder)aanneming aangenomen van een grote diversiteit opdrachtgevers.

Hofmeijer beschikt over een modern machinepark met machinisten en chauffeurs met veel praktijkervaring. Het toepassen van GPS machine ondersteuning wordt hierbij als een groot voordeel ervaren. Doordat in- en uitmetingen en gps bestanden door onze eigen ontwerpafdeling vervaardigd worden kan snel en met korte lijnen gehandeld worden. Bij ons communiceren kraanmachinist en ontwerper nog rechtstreeks met elkaar waardoor foutmarges kleiner worden.

Door de expertise op het ontwerp- en bedrijfsbureau en de projectleiding/uitvoering is er buiten de praktijkkennis ook veel theoretische kennis aanwezig. Daarom is Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek voor veel opdrachtgevers de partij om werkzaamheden aan uit te besteden.

Lees verder
Contactgegevens


Bezoekadres:            Correspondentieadres:

Enkweg 37                Kleine Enkweg 1A

7383 CW Voorst        7383 DB Voorst

Email: info@hofmeijervoorst.nl

Telefoon: 0575-501498 / 502277

Website: www.hofmeijervoorst.nl

 
Bezoekadres:
Enkweg 37
7383 CW Voorst

Correspondentieadres:
Kleine Enkweg 1a
7383 DB Voorst

Telefoon: 0575-501498 / 502277
Website: www.hofmeijervoorst.nl