Hybride grasmat voor Apeldoorn e.o.

Aanleg van een hybride grasmat in Apeldoorn

In Apeldoorn een duurzaam natuurgrasveld aanleggen
Wilt u veel meer speeluren realiseren op uw sportveld in Apeldoorn? Laat dan door Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV een sportveld aanleggen met een hybride grasmat. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van verbeterde natuurgras constructies voor sport en recreatie. Hierbij maken we gebruik van natuurlijk geweven hybride gras, bestaande uit 9% kunstvezels en 91% natuurgras. Omdat het percentage kunstgras klein is, spreken we hier toch over natuurgras. Een hybride grasmat kent vele voordelen. Zo is een hybride sportveld vlak en stabiel en heeft het een betere grip. Het is altijd bespeelbaar, groen en kan een hogere belasting aan. Daarnaast heeft het een snellere wortelgroei en beschermt het tegen overlast van konijnen en andere dieren.


Een altijd bespeelbaar sportveld aanleggen
Onze hybride sportvelden zijn bespeelbaar tot wel 800 uur per jaar. Bij een hybride grasveld wordt het natuurgras immers ondersteund en beschermd door kunstgrasvezels. Na een sliding of een intensief gebruik herstelt het gras vlotter. Bovendien ontwateren deze velden goed en zijn dus na een regenbui weer snel bespeelbaar. Hofmeijer is tevens leverancier van het O2-natuurgras concept. Dit is een totaalconcept voor gegarandeerde bespeling van sportvelden. Dankzij een speciale toplaag kunnen wij u binnen dit concept een bespelings-garantie geven tot ongeveer 400 uur per jaar. 

Een natuurgrasveld aanleggen in Apeldoorn en omgeving
Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat in de regio Apeldoorn een natuurgrasveld kan aanleggen? Dan is Hofmeijer de specialist die dit vakkundig voor u in orde kan maken. Voor de aanleg én het onderhoud van natuurgrasvelden, We Tra velden of een hybride grasmat beschikt Hofmeijer over de benodigde ervaring, expertise en materialen. Als het gaat om de aanleg van voetbalvelden, rugbyvelden, korfbalvelden en honk- en softbalvelden staan wij zelfs op de sportvloerenlijst van NOC*NSF. Haal het meeste uit uw beschikbare budget en laat uw sportveld aanleggen en in topconditie houden door Hofmeijer uit Voorst.

Lees verder
Contactgegevens


Bezoekadres:            Correspondentieadres:

Enkweg 37                Kleine Enkweg 1A

7383 CW Voorst        7383 DB Voorst

Email: info@hofmeijervoorst.nl

Telefoon: 0575-501498 / 502277

Website: www.hofmeijervoorst.nl

 
Bezoekadres:
Enkweg 37
7383 CW Voorst

Correspondentieadres:
Kleine Enkweg 1a
7383 DB Voorst

Telefoon: 0575-501498 / 502277
Website: www.hofmeijervoorst.nl