43 NS/Prorail Mini Service Staions | Nieuws | Hofmeijer

NS/Prorail Mini Service StaionsEind 2017 heeft Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek de opdracht ontvangen voor het plaatsen van zogenaamde Mini Service Stations op 15 stations binnen de Provincie Gelderland.

 

De door NS uitgeschreven Best Value aanbesteding is gewonnen op basis van het Plan van Aanpak en de daaraan gekoppelde interviews.

Mini Service Stations zijn kleine toiletgebouwtjes voorzien van een luifel. Onder de luifels wordt bijvoorbeeld de kaartverkoopautomaat en de opwaardeerautomaat geplaatst. De gebouwtjes zijn allemaal voorzien van een eigen energie- en wateraansluiting.

Hofmeijer CC is verantwoordelijk voor de totale plaatsing, dus voor alle veiligheidsmaatregelen geldend voor een stationslocatie, reizigersinformatie, het grondwerk, de plaatsing, de NUTS aansluitingen, verwijderen/verplaatsen van bestaande stations outillage, enz.

Het voorbereiding- en vergunningentraject is bijna afgerond waarna we deze week de werkzaamheden kunnen aanvangen.

Vanuit het kansen dossier is ons voorstel voor drinkwatervoorzieningen gehonoreerd. Zo worden er op 14 van de 15 locaties Join he Pipe drinkwatervoorzieningen geplaatst.

Zo werken Provincie/Prorail/NS en Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek samen aan de langste waterleiding ter wereld en aan de droom om iedereen op de wereld van schoon drinkwater te voorzien.

  Terug naar overzicht
Contactgegevens


Bezoekadres:            Correspondentieadres:

Enkweg 37                Kleine Enkweg 1A

7383 CW Voorst        7383 DB Voorst

Email: info@hofmeijervoorst.nl

Telefoon: 0575-501498 / 502277

Website: www.hofmeijervoorst.nl

 
Bezoekadres:
Enkweg 37
7383 CW Voorst

Correspondentieadres:
Kleine Enkweg 1a
7383 DB Voorst

Telefoon: 0575-501498 / 502277
Website: www.hofmeijervoorst.nl